הכנרת חוזרת ובגדול!
זהו חברים, הייתם מאמינים שהסגר של הקורונה כבר מאחורינו ואפשר לצאת החוצה ולחזור אל הכנרת?! כן. כן. כבר אפשר! חלק גדול מהצימרים המפנקים של רשת כינורות קרובים כל כך לכנרת; ועכשיו, כשהקיץ כבר כאן מורגש היטב בחום ובשרב; זה הזמן לקפוץ למים המרעננים והקרירים של הכנרת.
תמה הבצורת הגדולה
שנת 2020 היא שנה מיוחדת במינה… ולא רק בגלל הקורונה! השנה התמלאה הכנרת בגשם ברכה נפלא ורב. המים כבר עוד שנייה נושקים לקו האדום העליון – פשוט מושלם. ומה שזה אומר, שהיום כבר לא צריך ללכת 10 דקות מהשמשייה בחוף ועד לכניסה למים. אתם יכולים לשבת לכם בכיף בצל הנעים, ולשכשך את הרגליים במים. ואם אתם מעוניינים דווקא בשחייה כדי לשמור על הכושר – אז, המים הופכים טובים ועמוקים מספיק לשחייה ממש לא רחוק מהחוף. פשוט חוויה נפלאה לכל אוהבי הכנרת.
חופים עם תו סגול
רשת הכנרת מינתה קצין ביטחון מיוחד שתפקידו לוודא שבחופי הכנרת המוכרזים, בעלי שירותי ההצלה – נוהגים לפי ה"תו הסגול". משמעות הדבר היא שישנן הנחיות ברורות למניעת התקהלויות, הקפדה על ישיבה מרווחת בין משפחה למשפחה בחוף, הכוונה של המגיעים עם רכב לחנייה המתאימה כדי לשמור על מרחק, ואפילו הגבלת מספר הנופשים בכל חוף.
גם את הניקיון בשירותים ובמקלחות יבצעו עם חומרי חיטוי מתאימים, ובאופן קבוע יהיו סבון ידיים וניירות ניגוב לרווחת המתרחצים בחופים.
ואם לא די בכך, הרי שיש כוונה גם לחלק עלונים המסבירים לציבור הרחב כיצד לשמור על בטיחותם ובריאותם בימים האלה, גם כשהם באים לנפוש בחופי הכנרת המדהימה והיפה.
אז למה אתם מחכים? פשוט בואו אלינו לאחד הצימרים של רשת כינורות – לנופש מפנק ומרגיע. שבו בנחת בחופי הכנרת המלאה במים, נשמו עמוק ופשוט נוחו; כי אחרי כל המתח הזה של ימי הקורונה – כולנו זקוקים לזה כל כך!